Wat mogen we voor je maken?

 

Fijne kleding om eindeloos door te dragen of een statement maken in je hele presence?

Sta je binnenkort in de schijnwerpers, geef je regelmatig een presentatie of heb je een groots feest in het vooruitzicht? Of heb je ‘gewoon’ een moeilijke pasvorm en zoek je iets wat jou altijd goed staat? Wij vinden dat je kleding altijd zo mag vallen, accentueren en flatteren dat je op elke gelegenheid weet dat je er geweldig uitziet.

Dat kan ook, met maatwerk. Er is geen haute couture nodig om met specialistische coupeuse technieken, ouderwets vakmanschap en een goede machine de mooiste ontwerpen vorm te geven.

 

Wij ontwerpen niet voor de catwalk, wel speciaal voor jou!

 

Met uiteraard ons advies erbij om het perfect passend te maken. Passend bij jouw figuur maar ook bij je persoonlijkheid. Wat straal je uit en hoe wil je gezien worden? Ook dat nemen we mee in ons ontwerp. Waarbij het niet uitmaakt dat je in de taille maat 38 hebt en in je schouders maat 40, of dat je rug vraagt om een iets langer rugpand voor dat jasje. Met een extra plooi, een nét andere ronding of een bijzonder detail laten we het er zo chique, strak, ingetogen of opvallend uitzien als jij wilt, waarbij je kleding de hele dag perfect blijft zitten. Dat is namelijk waar maatwerk voor staat:

 • We tekenen het patroon direct op jouw maat.
 • Dat leggen we voor en bespreken we samen.
 • Dan maken we een pasmodel waarin je kunt voelen wat het doet.
 • En pas dan maken we het helemaal af in de stof van je keuze, zo duurzaam mogelijk.

“Je ziet en voelt hoe het model
zich ontvouwt om jouw lichaam”

Dit zijn enkele voorbeelden van wat we eerder maakten

Wij zijn je persoonlijke kleermaker die jou dat goede gevoel geeft. Een gevoel dat alles klopt, naadloos past, dat je kledingstijl subtiel verfijnd en verrassend is. En een gevoel van binnen: dat je andere keuzes maakt, dat je tijdloze stukken creëert, dat je een statement neerzet op deze wereld en het goede voorbeeld geeft.

Prijzen zijn afhankelijk van het gekozen model, afwerking en moeilijkheidsgraad, en exclusief stoffen en overige materialen. De prijs is opgebouwd uit onze volgende werkzaamheden:

 • Kennismaking telefonisch of in Zeewolde
 • Bespreken het model en mogelijkheden
 • Maatnemen in ons atelier
 • Patroontekenen
 • Pasmodel maken en 1e passessie
 • Eventueel tweede passessie op pasmodel
 • Definitieve keuze stof en model
 • Passessie 3 en eventueel 4 voor definitieve stuk
 • Afhalen en laatste check. Fotomoment!

Wat anderen zeggen

“Voor de bruiloft van vrienden wilde ik graag een speciale jurk. Het idee dat ik in mijn hoofd had, heeft IngeLean tot leven laten komen. Naar al mijn opmerkingen werd echt geluisterd en er werd iets mee gedaan. Inge en Lean zijn super professioneel en hebben mega veel kennis over stoffen en wat mooi staat bij je figuur. Ik zou zeker nog een keer wat laten maken door IngeLean ”

Denise

“Inge heeft een heerlijke winterjas voor mij gemaakt. Op maat, met allerlei persoonlijke voorkeuren erin verwerkt. Prachtige stof en een grappige voering. Ik ben er blij mee en draag em met plezier. De complimenten die ik krijg zijn een leuke extra!”

Anja

Naar tevredenheid laat ik weten dat er twee pantalons door dit atelier gemaakt zijn en heb besloten om er nog een blouse bij te laten maken in het voorjaar.
Ik wens de dames veel succes toe met hun werk”

I. van Berkum

“Voor mij als lange vrouw is het fantastisch om een jasje op maat te hebben. Naar zo’n item was ik al jaren op zoek. Eindelijk kan ik een jasje dragen die qua lengte perfect valt én lange mouwen heeft. Ik draag hem graag!”

Ilse

Kennismaken?

Wij helpen je graag om je er goed en zelfverzekerd uit te laten zien. Dat zul je merken zodra wij jou leren kennen, voor een spiegel mogen zetten en stoffen kunnen laten zien. Kies zelf of je direct met ons wilt werken of dat je eerst langs komt voor die vrijblijvende kennismaking. Mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact op om wat in te plannen, dat kan ook eerst telefonisch.

6 + 12 =